top of page

PSYKOLOGIN PALVELUT

Psykologi on laillistettu terveydenhuollon ammattilainen; ihmismielen ja käyttäytymisen asiantuntija. Psykologiksi voi Suomessa kouluttautua noin 5 vuotta kestävässä yliopistokoulutuksessa. Itse olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta vuonna 2004. Psykologin vastaanotolle voi hakeutua esimerkiksi silloin kun kaipaa keskusteluapua, ohjausta ja neuvoa kriisitilanteissa, ihmissuhdepulmissa, tai oman psyykkisen voinnin tueksi. Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa, joita meillä kaikilla ihmisillä elämässä välillä on.

 

Psykologin vastaanotolla keskustellaan mm. asiakkaan elämäntilanteesta ja käydään yhdessä läpi kysymyksiä ja ratkaisuja asiakkaan eri elämäntilanteisiin. Pyrin tasavertaiseen kohtaamiseeni asiakkaani kanssa ja yhdessä hänen kanssaan löytämään mm. voimavaroja ja vahvuuksia, joita asiakas voi hyödyntää hyvinvointinsa tukena. Työskentelyotteeni on ihmisen yksilöllisiä tarpeita kuunteleva ja yhdistän työskentelyyn tarvittaessa mielen hyvinvointia tukevia kehollisia menetelmiä. Valitsen menetelmät psykologisen asiantuntemukseni perusteella asiakkaan toiveet huomioiden. Vastaanotolle varataan aikaa noin 1-1,5 tuntia.

 

Tarjoan psykologin palveluja Kainuun alueella mm. kuntoutuksen kentällä aikuisasiakkaiden parissa sekä osin myös Kainuun ulkopuolella. Tarjoan psykologipalveluja sekä kuluttajille että yrityksille. Vastaanottokäynnin hinta kuluttaja-asiakkaille on 95 €/h. Yrityksille teen mielelläni tarjouksia yrityksen tarpeiden mukaan.

bottom of page